Volg ons
Home Biologische Tuinaarde-Compost Pallet zakken biologische tuinaarde-compost 40l - 25 stuks

Pallet zakken biologische tuinaarde-compost 40l - 25 stuks

Pallet zakken biologische tuinaarde-compost 40l - 25 stuks Pallet zakken biologische tuinaarde-compost 40l - 25 stuks Pallet zakken biologische tuinaarde-compost 40l - 25 stuks
Pallet zakken biologische tuinaarde-compost 40l - 25 stuks Pallet zakken biologische tuinaarde-compost 40l - 25 stuks Pallet zakken biologische tuinaarde-compost 40l - 25 stuks
Pallet zakken biologische tuinaarde-compost 40l - 25 stuks
Bestel hier voordelig een pallet met zakken potgrond, tuinaarde-compost of mestcompost. U kunt kiezen voor 25 zakken =1m3, 50 zakken = 2m3, 70 zakken= 2,8m3
€ 218,75
Prijs per stuk
Variatie: Pallet zakken biologische tuinaarde-compost 40l - 25 stuks
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je maar een klein aantal zakken nodig? Dan is het vanwege hoge verzendkosten voordeliger om bij onze verkooppunten te kijken. Deze vind je hier.

Samen biologische grond inkopen?

Een pallet met zakken is ideaal wanneer je met je buren of medetuinders wil bestellen. Je kunt kiezen voor 25 zakken =1m3, 50 zakken = 2m3 of 70 zakken= 2,8m3. 

Collectief inkopen is een maatschappelijke ontwikkeling die wij graag ondersteunen. Bij deze manier van inkopen is het doel om met meerdere mensen gezamenlijk producten in te kopen. Zo kan er een aanzienlijk kostenvoordeel worden behaald, maar ook voor het milieu is het vaak minder belastend met het oog op transport en productie. Zamel met de buurt/vereniging een lijst in met daarop de gewenste hoeveelheid zakken potgrond, tuinaarde of mestcompost. Indien je een combinatie van zakken wil, geef dit dan door via Bio-Kultura via info@bio-kultura.nl.

Biologische tuinaarde-compost

Onze biologische tuinaarde-compost is een hoogwaardige aarde op basis van verschillende soorten compost. De tuinaarde-compost heeft een hoge toevoeging van biologische organische mest en is dan ook rijk aan voeding en sporenelementen en stimuleert het bodemleven en de waterhuishouding. De ingrediënten die wij gebruiken in onze tuinaarde zijn boomschorscompost en mestcompost. Twee ingrediënten lijkt  wellicht weinig, maar deze hoogwaardige compost soorten hebben 2 jaar de tijd gehad om te komen tot de kwaliteit die wij nastreven in onze producten. Zeer geschikt voor:

  • Voor het ophogen of (bij)vullenvan je tuin, border of bak;
  • Als je een sier- of moestuin op de kleigrond hebt;
  • Voor de aanplant van bomen, hagen en vaste planten. 

Waarom deze biologische tuinaarde-compost?

Waarom is deze tuinaarde anders dan andere soorten tuinaarde? Een tuinaarde als deze vind je namelijk nergens anders! Wij vinden dat als je borders, plantbedden, bakken of plantgaten wilt opvullen of ophogen, je hiervoor een hoogwaardige grond moet gebruiken. Doe je dit met een product (producten met als basis tuinturf, GFT compost of tweedehands potgrond) die niet gelijk een mooie toevoeging is in je tuin, dan ga je naar ons idee een stap terug. Tuinaarde puur op basis van turf voegt eigenlijk niks meer toe dan vochthoudend vermogen. Een voedingskorrel (vaak kunstmest) die er dan vaak inzit werkt maar kort en voegt weer niks toe aan de ontwikkeling van je bodem. En die bodem is nou net de basis voor je planten, en dus zeer belangrijk! 

Onze biologische tuinaarde-compost is:

  • Jaarrond te gebruiken
  • Ruim voldoende bemest voor een geheel jaar. Extra voeding toevoegen is dus niet nodig, ook niet voor de moestuin.
  • Goed langere tijd te bewaren zonder dat het voedingsstoffen verliest.

De tuinaarde wordt geleverd in zakken van 20 en 40 liter en is tevens te bestellen in big bags.

** Uitleg inhoud m3 (waterm3) bij veelgestelde vragen.

 

Ontstaan vanuit de praktijk

Wij geloven dat een mooie en bloeiende tuin begint met een goede verzorging van de bodem. Met onze producten verbeter je het bodemleven van je tuin, waarmee je de basis legt voor een gezonde groei van je planten. Deze bodem is immers de basis! Onze producten zijn vanuit de praktijk ontstaan op onze biologische vaste plantenkwekerij van Houtum in Doorn. Met eigen producten hebben we dit stukje land tot leven gebracht. Het is nu een schitterende kwekerij waar plant en dier het naar hun zin hebben. Vogels, kikkers, vlinders, ringslangen en zelfs ijsvogels vinden er hun plek.