Volg ons
Home Biologische Potgrond Big bags potgrond (1m3 & 2m3)

Big bags potgrond (1m3 & 2m3)

Big-bags-potgrond-(1m3-&-2m3)

Big bags biologische potgrond 

Je kunt onze potgrond in big bags van 1m3 en 2m3 bestellen. Daarnaast bestaat nog de optie om een big bag van 1m3 met daarop 4 losse zakken (potgrond, tuinaarde of mestcompost) te bestellen. De big bags worden altijd op een pallet geleverd. 

Wanneer kies je onze potgrond: 

  • Als je gaat voorzaaien;
  • Wanneer je aan de slag gaat met pot- en kamerplanten.
Bezig met laden...

Met onze potgrond bied je de potplanten in jouw tuin of balkon een evenwichtige en gezonde basis om zich te ontwikkelen, groeien en bloeien. Met onze potgrond bepalen je planten wanneer wat belangrijk is. Eerst een goede ontwikkeling van het wortelstelsel, dan de groei bovengronds en daarna de bloei. Bio-Kultura potgrond bestaat alleen uit organische grondstoffen.

Meer weten? Bekijk het filmpje hieronder. 


Hoe veel heb je nodig
Wanneer je zelf gaat rekenen kun je de volgende som maken; lengte x de breedte x de hoogte. Daaruit komt de inhoudsmaat. Omdat er in een lengte x breedte x hoogte berekening gerekend wordt met de dichtheid van water, raden wij dus ook aan om zeker 10% tot 15% meer te bestellen dan uit je berekening komt. Dat heeft alles te maken met het inklinken van het product. Wij vergelijken het altijd met een emmer waarin precies 10 liter water gaat tot de rand. Ga je er in staan, dan stroomt deze over. Vul je diezelfde emmer met bijvoorbeeld losse tuinaarde en ga je daarin staan dan kan er daarna nog een flink aantal liters bij. Bij het afvullen van de big bags persen wij het gekozen product niet extra aan, maar je ontvangt dus altijd iets meer dan de gekozen 1m3 (1000L) of 2m3 (2000L).

Transportkosten
Onze producten kunnen niet met de pakketpost worden verstuurd. Gezien de omvang en het gewicht worden deze op een pallet met een vrachtwagen bij je afgeleverd. Deze bezorging is uiteraard een stuk duurder dan de pakketpost. De kosten voor het transport zijn geen verdienmodel voor ons en worden 1-op-1 aan ons doorberekend. In sommige gevallen betalen wij zelfs ook iets mee (bij de 1 pallet / big bag verzendingen bijvoorbeeld). Onze producten kunnen ook in België geleverd worden.