Volg ons
Home Zakelijk

Zakelijk

Zakelijk

Wij hebben een uitgebreid netwerk van zeer uiteenlopende partners waar wij een leuke samenwerking mee hebben. Variërend van professionele kwekers, hoveniers, biologische groothandels, zeer uiteenlopende verkooppunten, volkstuinverenigingen en zorginstellingen.

Voor professioneel gebruik

Wanneer je als kweker, hovenier, gemeente, tuinvereniging, of zorginstelling (etc.) wil gaan werken met de biologische producten van Bio-Kultura dan nemen we graag de mogelijkheden met je door. Van maatwerk tot los-gestorte producten, alles is mogelijk. Neem hiervoor telefonisch contact op met ons via (0343) 78 53 71 of mail naar info@bio-kultura.nl.

Verkooppunt worden

Het is ook mogelijk om verkooppunt te worden van Bio-Kultura. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via (0343) 78 53 71 of mail naar info@bio-kultura.nl. Wij maken dan graag een afspraak om de mogelijkheden te verkennen.

Promotiemateriaal

Ter ondersteuning van de producten is er een flyer en een poster beschikbaar, die we per post naar je kunnen versturen. Ook hebben we beeldmateriaal digitaal beschikbaar, dit kan per mail jou kant op komen. 

Duurzame samenwerking

Wij zijn altijd opzoek naar duurzame samenwerkingen. Wanneer je suggesties hebt voor een dergelijke samenwerking dan horen wij dit graag. Je kunt jouw idee kenbaar maken via het contactformulier.

Certificering

Hieronder zijn de skal-input certificaten van onze producten te downloaden.