Volg ons
Home Biologische potgrond Pallet zakken biologische potgrond

Pallet zakken biologische potgrond

Pallet zakken biologische potgrond Pallet zakken biologische potgrond Bio-Kultura
Pallet zakken biologische potgrond Pallet zakken biologische potgrond Bio-Kultura
Pallet zakken biologische potgrond
Bestel hier voordelig een pallet met zakken potgrond, tuinaarde of mestcompost. U kunt kiezen voor 25 zakken =1m3, 50 zakken = 2m3, 70 zakken= 2,8m3
€ 200,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Samen biologische grond inkopen?

Ideaal wanneer u met uw buren wil bestellen: Bestel hier voordelig een pallet met zakken potgrond, tuinaarde of mestcompost. U kunt kiezen voor 25 zakken =1m3, 50 zakken = 2m3, 70 zakken= 2,8m3 

Een maatschappelijke ontwikkeling die wij graag ondersteunen is de ‘collectieve inkoop’. Bij deze manier van inkopen is het doel om met meerdere mensen gezamenlijk producten in te kopen. Zo kan er een aanzienlijk kostenvoordeel worden behaald. Maar ook voor het milieu is het vaak minder belastend met het oog op transport en productie.

Collectief inkopen is...

...ideaal om bijvoorbeeld als straat of wijk gezamenlijk gezonde biologische grond in te kopen voor de tuinen.
Wij krijgen hierover steeds vaker de vraag of Bio-Kultura hierin iets kan beteken. 

Zamel met de buurt/vereniging een lijst in met daarop de gewenste hoeveelheid zakken potgrond, tuinaarde of mestcompost. Indien u een combinatie van zakken wil, geef dit dan door aan Bio-Kultura via info@bio-kultura.nl).

De voordelen

Er hoeft slechts éénmaal een vrachtauto te rijden. Beter voor het milieu en beter voor uw portemonnaie.
U ontvangt van ons een aanzienlijke korting op de producten (prijs per zak). Dit zorgt per deelnemer voor een grote kostenreductie.

Ontstaan vanuit de praktijk

Wij geloven dat een mooie en bloeiende tuin begint met een goede verzorging van de bodem. Met onze producten verbeter je het bodemleven van je tuin, waarmee je de basis legt voor een gezonde groei van je planten. Deze bodem is immers de basis! Onze producten zijn vanuit de praktijk ontstaan op onze biologische vaste plantenkwekerij van Houtum in Doorn. Met eigen producten hebben we dit stukje land tot leven gebracht. Het is nu een schitterende kwekerij waar plant en dier het naar hun zin hebben. Vogels, kikkers, vlinders, ringslangen en zelfs ijsvogels vinden er hun plek.
 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies