Volg ons
Home Tuingereedschappen Fento kniebeschermers "Home"

Fento kniebeschermers "Home"

Fento kniebeschermers "Home" Fento kniebeschermers "Home"
Fento kniebeschermers "Home" Fento kniebeschermers "Home"
Fento kniebeschermers "Home"
Voor grote of kleine tuinklussen beland je toch geregeld op je knieën. Het is heel belangrijk deze te beschermen om klachten te voorkomen.
€ 62,50
Prijs per stuk
Variatie: Fento kniebeschermers "Home"
Aantal: 
Bestellen
 

Fento kniebeschermers

Tuinieren – in de gewone tuin of in de moestuin - kan behoorlijk intensief zijn. Voor grote of kleine tuinklussen beland je toch geregeld op je knieën omdat dat nou eenmaal nodig is. Het is belangrijk om je knieën te beschermen en tegelijkertijd je rug en onderbenen ook te ontzien. Op onze kwekerij werken wij al heel wat jaren met de kniebeschermers van Fento. Ze gaan ontzettend lang mee en zijn praktisch onverwoestbaar wat voor ‘grootverbruikers’ zoals wij wel zo prettig is.


Fento Home
Om je broekspijpen heen zijn deze lichtgewicht beenbeschermers ideaal. Waterdicht en warmte-isolerend. Ze bieden ondersteuning aan de knieën en zorgen voor de juiste drukverdeling over het onderbeen. De elastieken zijn vervangbaar. Dit maakt het product een stuk duurzamer. Je hoeft namelijk niet de volledige kniebeschermer te vervangen wanneer deze onderdelen ooit aan vervanging toe zijn.