Voor bedrijven

Wij hebben een uitgebreid netwerk van zeer uiteenlopende partners waar wij een leuke samenwerking mee hebben. Variërend van professionele kwekers, hoveniers, biologische groothandels, zeer uiteenlopende verkooppunten, volkstuinverenigingen en zorginstellingen.

Voor professioneel gebruik

Wanneer u als kweker, hovenier, gemeente, tuinvereniging, of zorginstelling (etc.) wil gaan werken met de biologische producten van Bio-Kultura dan nemen we graag de mogelijkheden met u door. Van maatwerk tot los-gestorte producten, alles is mogelijk. Neem hiervoor telefonisch contact op met Mathijs van Houtum (+31 (0)6 819 163 63) of mail naar info@bio-kultura.nl.

Verkooppunt worden

Het is ook mogelijk om verkooppunt te worden van Bio-Kultura. Neem hiervoor telefonisch contact op met Reinier van Houtum (+31 (0)6 137 00 356) of mail naar info@bio-kultura.nl. Wij maken dan graag een afspraak met u om de mogelijkheden te verkennen.

Promotiemateriaal

Ter ondersteuning van de producten is er een folder, flyer, logo en beeldmateriaal beschikbaar. Deze kunnen wij u zowel per post als digitaal toesturen.   

Duurzame samenwerking

Wij zijn altijd opzoek naar duurzame samenwerkingen. Wanneer u suggesties heeft voor een dergelijke samenwerking dan horen wij dit graag. U kunt uw idee kenbaar maken via het contactformulier.

 
 

Like Bio-Kultura op Facebook