Volg ons
Home Biologische Potgrond Producten los gestort: VRAAG ​HIER OFFERTE AAN

Producten los gestort: VRAAG ​HIER OFFERTE AAN

Producten los gestort: VRAAG ​HIER OFFERTE AAN
Producten los gestort: VRAAG ​HIER OFFERTE AAN
De biologische potgrond, tuinaarde en compost van Bio-Kultura kan ook los gestort worden geleverd. Dit kan al vanaf 20 m3.
€ 0,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
De biologische tuinaarde, potgrond en mestcompost van Bio-Kultura zijn ook los gestort verkrijgbaar. Dit kan vanaf 20 m3. Ideaal voor de aanleg of renovatie van uw tuin. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden en/of een offerte. Dit kan via het contactformulier, via onze mail: info@bio-kultura.nl of neem contact op per telefoon.

Bij bestellingen tot 20m3 is het voordeliger om met big bags te werken dan met de optie 'los gestort'. Dit heeft met het transport te maken.


 

Ontstaan vanuit de praktijk

Wij geloven dat een mooie en bloeiende tuin begint met een goede verzorging van de bodem. Met onze producten verbeter je het bodemleven van je tuin, waarmee je de basis legt voor een gezonde groei van je planten. Deze bodem is immers de basis! Onze producten zijn vanuit de praktijk ontstaan op onze biologische vaste plantenkwekerij van Houtum in Doorn. Met eigen producten hebben we dit stukje land tot leven gebracht. Het is nu een schitterende kwekerij waar plant en dier het naar hun zin hebben. Vogels, kikkers, vlinders, ringslangen en zelfs ijsvogels vinden er hun plek.