Volg ons
Home Overige producten Duurzaam tuinieren voor kinderen

Duurzaam tuinieren voor kinderen

Duurzaam tuinieren voor kinderen Duurzaam tuinieren voor kinderen
Duurzaam tuinieren voor kinderen Duurzaam tuinieren voor kinderen
Duurzaam tuinieren voor kinderen
Dit boek wijst je met mooie foto’s, tekst en tekeningen op al het leven in je tuin. Want wat kan er in een tuin veel leven! Soms vergeten mensen dat weleens en parkeren ze hun auto erin.
€ 19,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Duurzaam tuinieren
voor kinderen

Auteur: Anne Wieggers

Dit boek wijst je met mooie foto’s, tekst en tekeningen op al het leven in je tuin. Want wat kan er in een tuin veel leven! Soms vergeten mensen dat weleens en parkeren ze hun auto erin. Of ze ruimen de tuin veel te netjes op en maaien het gras kort. Dat kan een stuk leuker en levendiger. Met dit tuinboek kun je van jouw tuin een mooie plek maken waar vlinders, bijen, kikkers, vogels, egels en nog veel meer dieren willen wonen. Ook van een balkon of van het perkje voor de deur kun je een heel mooie plek vol leven en bloemen maken.

Dit boek staat vol handige tips voor het realiseren van een duurzame tuin, van de bodem tot aan het aantrekken van insecten en andere dieren. Maak bijvoorbeeld je eigen wormenhotel, minivijver of egelhuisje. Met de plantenlijst die je in het boek treft, zorg je dat er in je tuin altijd iets moois bloeit. Voor jou en voor de dieren. 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies