Volg ons
Home Tuingereedschappen Fento kniebeschermer "Original"

Fento kniebeschermer "Original"

Fento kniebeschermer "Original" Fento kniebeschermer "Original"
Fento kniebeschermer Fento kniebeschermer
Fento kniebeschermer "Original"
Voor grote of kleine tuinklussen beland je toch geregeld op je knieën. Het is heel belangrijk deze te beschermen om klachten te voorkomen.
€ 94,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Fento kniebeschermers

Tuinieren – in de gewone tuin of in de moestuin - kan behoorlijk intensief zijn. Voor grote of kleine tuinklussen beland je toch geregeld op je knieën omdat dat nou eenmaal nodig is. Het is belangrijk om je knieën te beschermen en tegelijkertijd je rug en onderbenen ook te ontzien. Op onze kwekerij werken wij al heel wat jaren met de kniebeschermers van Fento. Ze gaan ontzettend lang mee en zijn praktisch onverwoestbaar wat voor ‘grootverbruikers’ zoals wij wel zo prettig is.

Fento Original 
Dit model van Fento wordt veel gebruikt onder professionals. We raden dit model dan ook aan wanneer je veel huis- en tuinklussen doet. Het heeft een verbeterde pasvorm die na verloop van tijd naar de vorm van je eigen knie gaat staan voor nog meer comfort, flexibiliteit en ergonomie. Zowel de kussentjes aan de binnenkant als de elastieken zijn vervangbare onderdelen, mocht dat ooit nodig zijn.

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies