Volg ons
Home Overige producten Plantenvademecum

Plantenvademecum

Plantenvademecum
Plantenvademecum
Werken aan meer biodiversiteit kan iedereen, of je nu een tegeltuin, moestuin of een landgoed hebt. Dit boek laat zien met welke keuzes in beheer en beplanting het leven in je tuin toeneemt.
€ 34,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Plantenvademecum 
Voor wilde bijen, vlinders & biodiversiteit in tuinen 

Auteur: Arie Koster 

Biodiversiteit is een wereldwijd speerpunt. Werken aan meer biodiversiteit kan echter iedereen. Of je nu een tegeltuin, een moestuin of een riant landgoed hebt en of je nu veel of weinig tijd hebt. Dit boek laat zien met welke keuzes in beheer en beplanting het leven in je tuin toeneemt. Het maakt duidelijk wat biodiversiteit is. Het laat je zien dat alle tuinen samen de betekenis van een natuurgebied van formaat kunnen hebben. 'Verbeter de wereld, begin bij je tuin', staat er in het boek als je deze openslaat en daar sluiten wij ons graag bij aan! 

Naast uitleg van de basisprincipes voor ecologisch beheer volgt een uitgebreid plantenoverzicht met foto’s, beschrijvingen en tips gericht op bloembezoek door bijen en vlinders. Een overzicht van de meest voorkomende wilde bijen en enkele handige tabellen helpen je verder op weg. Het Plantenvademecum voor wilde bijen, vlinders en biodiversiteit in tuinen is de vraagbaak voor professionals en amateurs
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies