Volg ons
Home Boeken Plaagdierboek

Plaagdierboek

Plaagdierboek

In deze praktische gids spelen lastige tuinbeestjes de hoofdrol. Door deze dieren te leren kennen, komt er meer begrip en tolerantie.

€ 20,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Plaagdierboek
Van vertrappen naar vertroetelen

Auteur: Suze Peters en Lotte Stekelenburg

Steeds meer mensen voelen de noodzaak om niet meer naar gif te grijpen om belagers in de tuin te lijf te gaan. Maar als je geen chemische middeltjes meer wilt gebruiken: wat dan wel? Hoe tuinier je zonder gif? In deze praktische gids spelen lastige tuinbeestjes de hoofdrol. Door deze dieren te leren kennen, komt er meer begrip en tolerantie.

‘Het Plaagdierboek is een praktische gids, die je heel wat plaagdieren leert kennen en meteen toont hoe je er als tuinier mee om kunt gaan. Zonder gif, dus', vertelt auteur Suze Peters. 'Daarnaast is het ook gewoon een lekker leesboek, doorspekt met interviews. In het Plaagdierboek komen allerlei mensen aan het woord die geregeld met plaagdieren te maken hebben: een biologische kweker, een moestuinier, een wetenschapper, een kunstenaar … Ook Velt-medewerkers Lieven David en Geert Gommers doen hun verhaal.

Een reeks mooie foto’s zorgt bovendien voor herkenning en verheldering. Volg je de raadgevingen in dit boek, dan wordt tuinieren er eigenlijk gemakkelijker op. Je zult meer tijd overhouden om te genieten van je tuin.’

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies