Volg ons
Home Overige producten Duurzaam tuinieren

Duurzaam tuinieren

Duurzaam tuinieren Duurzaam tuinieren
Duurzaam tuinieren Duurzaam tuinieren
Duurzaam tuinieren
We worden dagelijks om de oren geslagen met cijfers over massale insectensterfte en horrorverhalen over het klimaat. Best wel deprimerende boodschappen. Maar... goed nieuws!
€ 24,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Duurzaam tuinieren
De beste tuintips van Anne

Auteur: Anne Wieggers

We worden dagelijks om de oren geslagen met cijfers over massale insectensterfte, het verdwijnen van vogelsoorten en de ergste horrorverhalen over het klimaat. Best wel deprimerende boodschappen. Maar, goed nieuws! Je kunt op je eigen stukje grond of balkon het verschil maken, ook zonder groene vingers. Ook die kun je kweken.

Dit boek is bedoeld voor zowel ervaren tuiniers als mensen die net beginnen met tuinieren; voor mensen met een klein binnenplaatsje of balkon, en mensen die in het bezit zijn van jaloersmakende lappen grond. Door de heldere illustraties, de vele prachtige foto’s en de toegankelijke instructies is het niet zomaar een tuinboek, maar inspirerend leesvoer. Van een jaarronde bloei in je tuin en wat je doen (en vooral laten) kunt voor de natuur, tot je eigen snijbloemen en iets te eten kweken, je vindt alle praktische tips die je nodig hebt om een fantastische buitenruimte aan te leggen. Een duurzame tuin is een prachtige bestemming, een plek die je deelt met de natuur.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies