Volg ons
Home Compostbakken Aeroplus 6000 Compostbak

Aeroplus 6000 Compostbak

Aeroplus 6000 Compostbak

Met deze compostbak maak je gemakkelijk een wat grotere hoeveelheid compost van het eigen huis-, tuin- en keukenafval. Het compostsysteem is uniek vanwege het meer- kamer-systeem.

€ 229,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Aeroplus 6000 van JUWEL uit Oostenrijk is een stabiel THERMO compostvat met een doordacht 3-kamer composteringssysteem, ontwikkeld in samenwerking met het microbiologisch Universiteitsinstituut.

Het compostsysteem is uniek vanwege het meer- kamer-systeem; kamer 1 (B) doet dienst als verzamelkamer om het groenafval in te brengen. Opvallend is de uitstekende toegankelijkheid met een stevige goed sluitend, windveilige deksel (A). Deze is dicht (anaeroob), zodat de compost goed zijn vocht vasthoudt. Als kamer 1 vol is wordt de inhoud verplaatst met de klephendel naar kamer 2 (C).

Kamer 2 wordt belucht aan alle zijden (aeroob), zo wordt het volume tot 1/3 terug gebracht. De intensieve aanvoer van zuurstof zorgt zomer en winter voor een snel proces. Na 6-8 weken wordt de inhoud van kamer 2 verplaatst naar kamer 3 (rijpingskamer) middels de handgreep. Het bodemcontact met de grondorganismen zorgt in korte tijd voor een volwaardige compost en kan onderaan (D) worden geleegd.

De Aeroplus 6000 valt op door de eenvoudige bediening en de fraaie afwerking, met 2 luiken voor het uitnemen van de kant-en-klare compost. Een goede afsluiting laat geen ongedierte toe, de uitstekende beluchting laat geen nare geuren ontstaan en de bediening kan worden omschreven als ergonomisch en voor iedereen uitvoerbaar.

Belangrijke kenmerken:

- Maak gemakkelijk grotere hoeveelheden compost
- Eenvoudig te bedienen
- Snel composteringsproces 

Specificaties:

Afmeting: 79 cm x79 cm x 110 cm
Inhoud: 600 liter
Gewicht 24 KG

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.